Make a request

If you want to know more about our kitchens make a request to access on our materials


  [recaptcha ]

  quality
  aksesorët
  kitchen

  Kornizat e dyerve dhe dorzat të kthyera sjellin përsëri shijet e vjetra, duke i dhënë një kthesë moderne asaj ndjenje të butë dhe të ëmbël të shtëpisë: aq e natyrshme, pjesë e aq shumë kujtimeve tona. Kuzhina, një hapësirë e organizuar në disa zona funksionale të dalluara nga gjuhë dhe materiale të ndryshme. Një qasje stilistike e aftë për të bashkuar dhe përmirësuar format, funksionalitetin, frymën e cilësisë së mirë me stil bashkëkohor.

  01.11.17 Epoca dizajni me i ri i kuzhinës nga Gacaferi

  Elegante, gjithmonë dhe përgjithmonë, dizajn i ri i kuzhinave nga GACAFERI. Kornizat e dyerve dhe dorzat të kthyera sjellin përsëri shijet e vjetra, duke i dhënë një kthesë moderne asaj ndjenje të butë dhe të ëmbël të shtëpisë: aq e natyrshme, pjesë e aq shumë kujtimeve tona. Kuzhina, një hapësirë e organizuar në disa zona […]

  08.12.17 Inovacion i mrekullueshem FENIX NTMTM

  FENIX NTMTM Gacaferi tani ofron edhe tavolina pune per kuzhinat e saja ne materialin e se ardhmes FENIX NTMTM 100% I prodhuar ne Itali bazuar ne rreshire termoplastike. Duke ju falenderuar nano-teknologjise ky material eshte vet-permiresues. Tavolinat e reja te punes te GACAFERI kane rekuizita mahnitese: ato vet-permiresojne qdo gervishtje te vogel vetem duke I’u […]

  Rreth Gacaferit

  Fabrika “Gacaferi” – Kuzhina me stil dhe kualitet italian

  Pikat e shitjes

  Pejë

  Qendra, Zona Industriale
  Pejë, përballë Terminalit Doganor

  tel: +383 39 433 657
  mob: +383 49 125 445
  sales@gacaferi.com

  Prishtinë

  Magjistralja Prishtinë-Shkup
  Çagllavicë, rrethi i parë

  mob: +383 49 137 755
  gacaferi.pr@gmail.com